Tel Aviv residence by Neuman Hayner

The L-shape of this Tel Aviv residence is achieved by the cubed volumes connected by a passageway. Designed for a family of four, the open-plan ground floor of the first wing hosts the living, dining and kitchen spaces which open out to the porch and pool. Above the kitchen, the mezzanine level contains a study while bamboo is used on the stairs adds warmth to the muted concrete interiors. Throughout the home, chairs and beds are suspended by rope from the ceiling.

Via Designboom

Design


This quietly refined home embraces its glorious coastal location with harmonious, intelligent design

This unmissable sale is the perfect opportunity to stock up on tableware for summer entertaining

This contemporary Clevedon farmhouse brings a cosmopolitan vibe to the countryside