Renovated farmhouse

As a property that had already undergone many alterations and extensions, Arquitectura-G sought to bring a sense of cohesion and order to this Spanish farmhouse. Unifying the agricultural and residential needs of the clients while also maximising natural light and ventilation, the residence’s labyrinth of rooms throughout the 900 square metre building strikes a perfect balance of old and new. Previous stone archways are complemented by spherical fireplaces, curved tiled platforms, rounded windows and doors, and an elegant spiral staircase.

Design


Treat yourself to a Powersurge online shop, and receive a generous restaurant voucher for paying it forward

This transparent furniture trend is a stylish exercise in creative contradiction

Melding modern lines with a romantic garden outlook, this home is the epitome of quietly confident luxury